Ce ramine in urma unui party? Ce ramine dupa ce ai vazut clipul pina la cap? Ce ce se intimpla dupa ce ai bagat flyerul in buzunar? Ce se intimpla dupa ce ai ajuns pe lista aia unde toti au un d si un j inainte de nume? Ce se intimpla cind ai impresia ca poti sa-i imiti si chiar sa-i depasesti pe toti idolii tai pop?
Acest proiect isi permite sa alature mostre ale vietii de noapte. Acest proiect isi permite
sa alature liste de Disk Jockey care vor ramine celebre fara sa afiseze celebritati. Acest proiect isi permite sa stringa toti acei fluturasi pe care trebuia sa-i colectionezi deja. Acest proiect iti permite sa faci playback cu preferatii tai.

 

 

 

 

Exista inca o ruptura intre viata de noapte si viata de zi. Exista inca o distanta intre mixer si player. Pentru unii sa fii DJ e un tel. Pentru unii nu e deajuns sa iesi vinerea si simbata in oras ca sa te distrezi. Pentru unii sa cinti in fata oglinzii in timp ce te razi este un concert.
Asta ti se intimpla dupa ce ai ajuns sa pui muzica la DJ Democracy. Asta ti se intimpla dupa ce au iesit flyere-le lui Milos in Web. Asta s-a intimplat cind te-ai uitat prima data la videoclip-ul cu Parazitii unde muzica e data la minim. Asta ti se intimpla cind cumperi bilete la Grupul Sanitar.
Stefan Tiron

 

Apasa aici sa vezi pozele de la vernisaj   Apasa aici sa descarci mai mult blabla